O'Right

O'Right

  Gratis verzending va. € 35,-
  Duurzaam verpakt
  Gratis retourneren

Sorteer op:
 
op=op
O'Right Dandelion Kids Shampoo 100ml


Voorraad: 1
 
InStock
€ 9.95 nu € 7.45

op=op
O'right Green Tea Shampoo 100ml


Voorraad: 2
 
InStock
€ 9.95 nu € 7.45

op=op
O'Right Camellia Oil-Control Shampoo 100ml


Voorraad: 1
 
InStock
€ 9.95 nu € 7.45

op=op
O'Right Purple Rose Shampoo 100ml


Voorraad: 2
 
InStock
€ 9.95 nu € 7.45

op=op
O'right Centella Green Dry Shampoo 250ml


Voorraad: 2
 
InStock
€ 19.95 nu € 14.95

op=op
O'right Lemongrass Dry Shampoo 250ml


Voorraad: 3
 
InStock
€ 19.95 nu € 14.95

op=op
O'Right Golden Rose Conditioner 250ml


Voorraad: 1
 
InStock
€ 25.00 nu € 18.75

op=op
O'Right Bamboo Moisturizing Hair Treatment 70ml


Voorraad: 1
 
InStock
€ 13.95 nu € 10.45

op=op
O'Right Green Tea Moisturizing Cream 180ml


Voorraad: 2
 
InStock
€ 31.00 nu € 23.25

op=op
O'right Smoothing hair lotion


Voorraad: 2
 
InStock
€ 25.00 nu € 18.75

 

Over O'right

O’right maakt niet alleen natuurlijke haarverzorging, maar probeert ook traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right een groene lifestyle voor haar klanten. Op deze manier wil O’right haar liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken.

Een beter milieu

O’right gelooft dat iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld. Elke kleine stap draagt bij tot grote veranderingen in het milieu. Bij O’right richten we ons op deze overtuiging om zo onze omgeving gezonder te maken.

O'right filosofie

Vanaf het begin in 2002 zijn we ervan overtuigd dat gezondere producten voor mens, milieu en maatschappij leiden tot een meer duurzame toekomst. Ons logo bestaat uit een groene “O”. Dit staat voor onze prachtige aarde die wij groener willen maken. “Right” staat voor de juiste dingen die we doen. 

Duurzame verpakkingen

O’right ontwikkelt verpakkingen die zoveel mogelijk in balans met het milieu zijn. Ons streven is om natuurlijke en composteerbare of herbruikbare verpakkingsmaterialen te gebruiken. Dit heeft tot de volgende verpakkingsconcepten geleid:

Tree-in-a-Bottle

Deze milieuvriendelijke verpakking is 100% gemaakt van PLA, dat op natuurlijke wijze uit plantaardig afval wordt gewonnen. Deze verpakking kan op een duurzame wijze gecomposteerd worden, waarbij onder optimale omstandigheden de fles binnen 1 jaar gecomposteerd wordt. Hierbij komen dan zaden vrij, waaruit weer een boom (acacia) kan groeien. De Tree-in-a-bottle is te verkrijgen in Green Tea, Golden Rose en Goji Berry 250ml Shampoo.

                                                           Tree in a bottle

In Nederland is O’right met verschillende projecten bezig om te kijken of deze verpakking ook in biogas-installaties tot biogas en water verwerkt kan worden. Met dit design heeft O’right al meermaals internationale awards gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award.

Floralbox

Veel verpakkingen zitten nog steeds in doosjes verpakt. Om dit proces te verduurzamen heeft O’right al haar papieren verpakkingen gemaakt van FSC-papier waardoor het benodigde hout op een duurzame wijze wordt gewonnen. De verpakkingen zelf bevatten handmatig gemaakte stukjes zaadpapier waaruit een plant zal groeien. Stop het doosje in de aarde en hieruit zal een prachtige plant groeien. De verpakking zelf bevat geen kwalijke stoffen en de bedrukking is gemaakt van soya-inkt.

                                                           Floralbox                              

Bamboe, een duurzaam design

Bamboe is één van de meest duurzame houtsoorten die er is. Een bamboe bos absorbeert meer CO2 en produceert meer zuurstof dan een gewoon bos (35%). Bamboe groeit zeer snel (soms meer dan 80cm per dag) waardoor het snel en verantwoord geoogst kan worden.

                            Bamboo Oldman        Bamboo Cap

O’right verwerkt dit materiaal op ambachtelijke wijze tot een duurzaam verpakkingsmateriaal. Elke bamboecap is hierdoor uniek en laat de mooie en krachtige structuur van de bamboe tot uiting komen.

Recoffee

O’right is er in geslaagd om vanuit gerecyclede koffiedik olie te winnen die geschikt is als verzorging voor je haar. Van de restanten van gerecyclede koffie blijven vezels over. Hiervan maakt O’right een kunststof fles (PLA) die dus volledig bestaat uit organisch materiaal.

                                                          Recoffee Cirulatie

O’right heeft met deze ontwikkeling al diverse Golden Pin-awards en andere awards voor duurzame verpakkingsontwikkeling mogen ontvangen.

Stop plastic afval!

90% van al het gebruikte plastic wereldwijd wordt slechts éénmalig gebruikt en eindigt als afval in ons milieu. Volgens schattingen van de Verenigde Naties zal (als wij zo doorgaan) in 2050 er net zoveel plastic in de oceanen drijven als dat er dierlijk leven is!  O’right wil dit proces omkeren. Daarom gebruiken we composteerbare verpakkingen daar waar het kan. Hard plastic onderdelen worden vervangen door bamboo caps. Overige verpakkingen die toch van plastic moeten zijn worden gemaakt van 100% gerecycled plastic (postconsumer HDPE), zodat de plastic die we gebruiken op zijn minst weer hergebruikt wordt.

                                                          Biobased Plastic

Groene productie

Het hoofdkantoor van O’right is gebouwd volgens de meest moderne en duurzame productiestandaarden op het gebied van cosmetica. Hierdoor voldoet O’right aan de meest strenge normen van productie.

                                                         Groene productie

Het pand is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geldt als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

We zijn volledig gecertificeerd GMP en voldoen aan alle moderne normen en richtlijnen voor duurzaam produceren.

De productie van O’right werkt onder andere met:

 • 100% Clean Energylabel

Het gebouw wordt gekoeld met een natuurlijk systeem van luchtkoeling en produceert tevens haar eigen energie door middel van zonne-en windenergie. 

                                                        Zonnepanelen

 • Process Cooling Water System

Dit innovatieve systeem zorgt  ervoor dat het gehele productieproces meer energie bespaart en minder CO2 uitstoot. Kortom er wordt milieuvriendelijker geproduceerd. 

 • Water recyling system

Het unieke waterbesparingssysteem van O’right is gebaseerd op een drietal aspecten; filtratie en gebruik van natuurlijk regenwater, minimaal gebruik van proceswater en zuivering en hergebruik van afvalwater. Dit levert zowel een energie- als ook een waterbesparing op.

                                                         green wall

Hiermee hebben we gerealiseerd dat alle producten CO2-neutraal geproduceerd worden, wat betekend dat onze producten het klimaat niet negatief beïnvloeden. Het hele gebouw is open gebouwd om zo een open en stimulerende werksfeer te creëren. Met de ecologische opzet van ons gebouw proberen we een voorbeeld voor een duurzame en bewuste leefstijl te zijn voor zowel bezoekers als onze medewerkers.

Maatschappelijk Verantwoord

O’right ondersteunt zowel lokaal, nationaal als internationaal verschillende projecten waarbij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen. Wij doneren niet zomaar geld naar een stichting om daarmee onze verantwoordelijkheid te kopen. We proberen altijd met onze medewerkers en klanten activiteiten op te zetten die impact hebben.

The World's Greenest Shampoo

Natuurlijke shampoo

Bij O’right ligt de focus op het maken van de meest duurzame shampoo. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. De laatste Green Upgrade heeft er voor gezorgd dat het maximaal mogelijke percentage aan natuurlijke ingrediënten in onze producten verwerkt zijn.

 

SchuimmiddelenO’right shampoos zijn vrij van:

 • Parabenen
Houdbaarheidsmiddel
 • Sulfaten
Schuimmiddel
 • Environmental hormones
Omgevingshormoon
 • Phtalaten
Romig-maker
 • Formaldehyde
Houdbaarheidsmiddel
 • DEA
Verdikkingsmiddel
 • EO derivaten
Hulpstof
 • Kleurstoffen
 


O’right werkt uitsluitend met de beste gecertificeerde organische (sulfaatvrije) schuimmiddelen die momenteel beschikbaar zijn. Deze worden gemaakt van kokos- en tarwekiem olie (glucoside). Dit is één van de minst irriterende van alle reinigende stoffen die verkrijgbaar is. De voordelen van deze schuimmiddelen zijn:

 • Geven een zijdezacht reinigend schuim
 • Irriteren niet
 • Behouden het evenwicht van de huid, waardoor de huid niet uitdroogt
 • Milde, maar effectieve reiniging
 • Breken biologisch zeer snel af
 • Laten geen residu achter op de hoofdhuid

De houdbaarheid van onze producten wordt gerealiseerd door gebruik te maken van de beste conserveermiddelen die de natuur biedt, namelijk fruitzuren. Fruitzuren hebben van origine een conserverende werking en hier maken wij onze shampoos en verzorgingsproducten dan ook graag gebruik van.

Proefdiervrij

O’right vindt het erg belangrijk dat dieren in het productieproces ongedeerd blijven. Door geen dierproeven uit te voeren, wordt de veiligheid en het welzijn van dieren gewaarborgd. Dit predicaat garandeert dat alle producten van O’right (en de door O’right gebruikte grondstoffen) 100% vrij zijn van proefdiertesten.

Animal Welfare

               

In Nederland zijn er uiterst strenge regels als het gaat om dierenwelzijn. Stichting Proefdiervrij is een onafhankelijke partij die het dierenwelzijn vooropstelt. Met trots kan O’right vermelden dat het in 2012 door de Stichting Proefdiervrij officieel erkend is als vrij van proefdieren. Deze erkenning vertaalt zich in het mogen voeren van het predicaat Proefdiervrij en bijbehorende logo van de stichting.

 Proefdiervrij

Glutenvrij

Alle O'right producten zijn glutenvrij. O'right is voortdurend bezig met het waarborgen van de gezondheid van mens en milieu. Wij kiezen er daarom voor om geen gluten te verwerken in de producten. O'right's glutenvrije producten zorgen voor gezond haar en zijn een verwennerij voor de huid.

Glutenvrij

Vegan

De meeste producten van O’right passen in een veganistische levenstijl, waardoor je onze producten zonder twijfel kunt gebruiken. Er zijn een aantal producten die echter heel specifiek een grondstof nodig hebben die niet geschikt zijn voor een vegan lifestyle. De onderstaande producten zijn in elk geval vrij van dierlijke stoffen:

Shampoo


Green Tea, Camellia Oil-Control, Purple Rose Color Care, Bamboo Moisturizing, Dandelion Sensitive

Conditioner

Bamboo, Golden Rose Color Care, Purple Rose Color Care, Caffeine

Body Wash

Ice, Peach Blossom Smoothing

Home Care

Goji Berry Revitalizing Cream, Green Tea Moisturizing Cream, (Premier) Rose Hip Seed Oil, Recoffee Hair Oil, Golden Rose Oil, Purple Rose Oil

Scalp Care

Caffeine Hair Tonic, Tea Tree Scalp Spray

Styling

Ultra Free Mud, Anti-Gravity Nature Gel, Curl Enhancing Cream, Superb Lifting Spray, Goji Berry Volumizing Hair Cream

Vegan

 


Diana's Haarstijl gebruikt alleen functionele cookies en statistische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Lees meer in ons privacybeleid.

SLUITEN